Spørgsmål & Svar

Lad Autolånet gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Hvordan fungerer Autolånet?

Autolånet gør det lettere og mere enkelt for dig at få personlige lånetilbud ud fra kun èn låneansøgning. Ansøg om lån her og udfyld ansøgningsskemaet – det tager kun 2 minutter.

Herefter gør vi arbejdet for dig og sender din låneansøgning ud til vores bankpartnere. De vurderer med det samme din låneansøgning og sender lånetilbud direkte tilbage til dig. Vi giver dig besked så snart lånetilbuddene kommer ind og du kan herefter vælge det lån der passer dig bedst. Du sparer derfor både tid og penge når du benytter Autolånets tjeneste.

Koster det penge at benytte Autolånet?

Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Autolånet. Du bestemmer selv hvilket lånetilbud du ønsker at gøre brug af og du er ikke forpligtet til at benytte nogle af tilbuddene.

Ved at ansøge om lån gennem Autolånet skal du heller ikke stille sikkerhed i den bil, båd, MC eller Campingvogn du ønsker at købe. Du slipper derfor både for udbetaling og sikkerhedsstillelse, men får et enkelt lån uden overraskelser.

Hvilke banker samarbejder Autolånet med?

Vi samarbejder i øjeblikket med Basisbank og Express Bank og i fremtiden vil flere banker blive tilknyttet tjenesten. Det er vigtigt for os at samarbejde med nogle af landets bedste banker, således at du som kunde kan blive tilbudt den bedste pris på dit lån.

Hvad kan jeg låne penge til?

Hos Autolånet kan du ansøge om lån til en lang række forskellige låneformål. Herunder Billån, Bådlån, MC lån eller Campingvogn i vores Campingcenter.

Autolånet er ligeledes en del af Letfinans, hvor du kan låne til en lang række andre formål. Herunder Samlelån, Banklån, Billån, Ferielån eller benytte Letfinans Låneberegner.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 25.000 – 400.000 kr. med løbetid fra 1 – 12 år. Hos Autolånet bestemmer du selv hvor meget du vil låne og hvilken løbetid du ønsker på dit lån. Ansøg uforpligtende her.

Kan jeg have en medansøger på lånet?

Når du laver din låneansøgning har du altid mulighed for at sætte en medansøger på og derved være to ansøgere på lånet. Vi anbefaler hos Autolånet, at have en medansøger på sit lån, da det kan give en lavere pris på lånet og I derved sparer yderligere penge hver måned.

Det er dog ikke et krav, at have en medansøger på sin låneansøgning.

Hvor lang tid tager det at lave en låneansøgning?

Oftest tager det kun 2 minutter at lave en låneansøgning hos Autolånet. Det er en god ide at have sit NemID klar ved ansøgning, da du til sidst skal verificere at det også er dig der har lavet ansøgningen.

Du kan lave din låneansøgning let og enkelt her.

Er mine data sikre hos Autolånet?

Autolånet overholder den nyeste datalovgivning og sender og modtager alle oplysninger krypteret.

Det er derfor helt sikkert at benytte Autolånet tjeneste.

Hvor lang tid går der før jeg modtager pengene?

Når du har sendt din ansøgning vil der typisk gå nogle få minutter før lånetilbuddene begynder at komme tilbage. I sjældne tilfælde kan der gå op til et par dage før alle banker har fremsendt deres tilbud.

Efter du har valgt lånetilbud og underskrevet låneaftalen, vil der typisk gå 1-3 hverdage før pengene er på din konto.

Hvad menes der med ÅOP?

ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent, hvilket er det samme som de samlede omkostninger du har som låntager på dit lån. Herunder rente, gebyrer osv.

Hvad er minimumskravene for at ansøge om lån?

- Du skal være fyldt 21 år.

- Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret.

- Du skal have et CPR-nummer.

God fornøjelse!

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Hvad enten det drejer sig om Billån, MC lån, Båd lån eller Campingvogns lån – er Autolånet klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her