Blog

Hos Autolånet laver du kun én ansøgning – og modtager personlige tilbud fra flere banker.

Billån uden pant er billigst

Magasinet Penge & Privatøkonomi har kåret Danmarks billigste billån uden pant og sammenlignet forskellen i pris på billån med eller uden pant i bilen.

Der kan være store prisforskelle på billån og billån uden pant i bilen er ingen undtagelse. Flere banker og finansieringsselskaber tilbyder nu billån uden pant i bilen, hvis du har en fornuftig privatøkonomi.

Etableringsomkostningerne på et billån med pant er det der gør billån uden pant attraktivt. Procentafgiften plus etableringsomkostninger på et billån på 200.000 kr. løber i testen op i 3.100 kr. og oveni kommer tinglysningsafgiften på 1.400 kr. Ved et billån uden pant i bilen sparer man altså 4.500 kr. på etableringen af lånet.

Det er altid en god idé at indhente flere tilbud på dit billån og gennem Autolånet får du altid billån uden pant i bilen. Du laver kun én låneansøgning, så gør vi arbejdet for dig og indhenter flere personlige tilbud på billån til dig. Du vælger herefter selv hvilket billån der passer dig bedst.

God fornøjelse!

Din foretrukne lånemægler

Autolånet vil være din og danskernes foretrukne lånemægler. Hvad enten det drejer sig om Billån, MC lån, Båd lån eller Campingvogns lån – er Autolånet klar til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Ansøg her